tiistai 14. maaliskuuta 2017

Miracle Garden


Yksi juttu mun tän vuoden Dubain to do -listalla oli Miracle Garden. Olin bongannut paikan netistä ja nähnyt siitä upeita kuvia. Vuonna 2013 avattu Miracle Garden on yllättäen maailman suurin kukkatarha. Puutarha on täynnä kukkaistutuksia, installaatioita, kukka-asetelmin peitettyjä taloja, flamingopatsaita ja kukkakaarin koristeltuja käytäviä. Keskellä oli pieni kukkula johon pääsi portaita pitkin, ja sieltä sai hyvän yleisnäkymän koko paikasta. Puutarha sijaitsi vähän pidemmän ajomatkan päässä meidän hotellilta ja ihmeteltiin taksissa vähän aikaa, että mihin oltiin tultu. Lähellä paikkaa oli paljon aution näköistä hiekka-aluetta, ja kaiken keskeltä paljastui valtava kukkatarha. Alue on ilmeisesti sellainen, johon ollaan rakentamassa rakennuksia ja muuta, hauskaa vain että ensin ollaan tehty tuollainen "viihdyke", sitten kaikki muu järkevä.

Kukkatarhan yhteydessä olisi ollut myös Butterfly Garden eli perhostarha, mutta se päätettiin skipata. Meitä ei sää ihan täysin suosinut, sillä päivä oli pilvinen ja tuolla ollessamme tuli taivaalta jopa pieni sadekuuro! Kuviin en siis kauniin sinistä taivasta saanut, mutta hyvä puoli oli se, että pilvinen sää ei ollut houkutellut paikalle liikaa vierailijoita. Puutarhassa mahtui kulkemaan rauhassa ja kuvailemaan ilman suurempia väistelyitä. Kuulemma usein paikka on liiankin täynnä. Miracle Gardenissa oli muutamia ok näköisiä kahviloita ja istuskelupaikkoja kukkakaarien alla, jonne voisi kuvitella tulevansa piknikille.  Todella kaunis paikka ja vierailun arvoinen, mutta olisi ollut kiva jos alueella olisi ollut jotain muutakin, ehkä aurinkoisena päivänä olisi viihtynyt kauemmin.









Nää keinut oli super epäkäytännöllisiä eikä oikeastaan edes kovin mukavia. Toi istuinosa oli kuopalla eikä kunnolla istuessa pystynyt keinumaan kun jalat eivät yltäneet maahan, mutta ihan kiva kuvan siinä sai :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti