maanantai 5. kesäkuuta 2017

Valmistujaisjuhlat



MUSTA TULI TANSSIJA!

Tekisi mieli kuuluttaa tätä ympäriinsä koko maailmalle. Koulun turvan vaihtaminen oikeaan maailmaan jännittää, mutta tanssijan paperit kädessä tuntuu uskomattoman hienolta. Tämä tarkoittaa unelman toteutumista, kovan työn palkkiota ja mahdollisuutta. Mua kiinnostaa kyllä opiskelu tulevaisuudessa tanssin/kulttuurin parissa, mutta nyt on aika pitää vähän taukoa koulusta ja fiilistellä elämää ja sen vaihtoehtoja. Tarkoitus olis työskennellä ja treenata, mutta saa nähdä mitä vuosi tuo tullessaan. Tällä hetkellä mä istun junassa matkalla kohti lentokenttää, Espanjaa ja kuukauden aupair-pestiä ihanan oloisessa perheessä. Iik!

Meillä oli koulussa päättöjuhla ja todistusten jako, ja seuraavana päivänä juhlistettiin tapahtumaa lähipiirissä rennolla meiningillä mun vanhempien kotona. Vuokrattiin astiat ja tilattiin kakut, mutta pääosa tarjoiluista tehtiin Vivin kanssa itse. Homma onnistui ihan hyvin pienellä improvisaatiolla. Leivoin brownieita, joita oli tarkoitus laittaa noihin vartaisiin mansikoiden ja vaahtokarkkien kaveriksi. En tiiä miten mokasin, mutta mokomat alkoivat kuitenkin murenemaan eivätkä olisi pysyneet vartaissa mitenkään. Kasattiin browniet siis nättiin kasaan erikseen, ja Vivi fiksuna tyttönä levitti suklaata ja marjoja luomuksen päälle, jolloin pinosta tuli oikeasti aika hyvän näköinen!

Leivoin blogissakin jakamallani ohjeella saaristolaisleipää ja Vivi loihti perunasalaatin sekä avokadotahnan. Pella's cafesta tilattu kakku oli herkullinen, mutta ulkonäköä haluttiin tuunata heittämällä päälle lisää marjoja. Seljankukkamehu oli kiva virkistäjä veden ohella ja maljoja kilisteltiin mun The skumpalla eli makealla Gancia Astilla.





Onnelliset vastavalmistuneet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti