maanantai 5. joulukuuta 2016

Trendit, joita julistin välttäväni

Trendejä tulee, menee ja tulee uudestaan. Musta on hassua mikä saa ihmiset (itseni mukaan lukien) innostumaan karvapalloavaimenperistä, urheiluvaatteista käyttövaatteina tai hopeanharmaista hiuksista. Kaikki trendit ei muhun kolahda, ja joskus kolahtaa joku juttu joka ei ole mitenkään pinnalla. Myönnän olevani monesti mainonnan ja yleisen ilmapiirin uhri, ja on ollut hassua ja vähän pelottavaa huomata, miten oon innostunut jostain jutuista mitä oon aluksi ihmetellyt ja vannonut välttäväni. Uskon kuitenkin olevani melko järkevä hankintojen kanssa siinä mielessä, että oikeastaan olleenkaan ei tule ostettua mitään kertakäyttötavaraa. Vaikka kaikki trendit eivät millään miellytä, tuli mieleen esitellä muutama juttu, joita mä oon aluksi uhonnut välttäväni, mutta sitten lopulta kuitenkin hullaantunut. Onko muille käynyt näin?

1. Citylenkkarit

Kun tämä trendi nosti päätään, olin sitä mieltä että lenkkarit kuuluvat urheiluun. Kuinkas sitten kävikään. Katukuvassa alkoi tottumaan lenkkareihin, joten päädyin hankkimaan ensin Niken Airit, sitten Adidaksen Superstarit. Superstarit lasken nyt tämän saman trendiaallon mukana tulleiksi, vaikka eivät samalla tavalla lenkkarit olekaan. Ne on niin mukavat. Lempparikengät taitaa olla tällä hetkellä  just noi valkoiset Addut vaikka talvikelit eivät ihan sallisi.





2. Hiusdonitsit

Tämä on uusin löydös! Mulla on jossain lapsuuden laatikoissa vaaleanvioletti hiusdonitsi, jota en kyllä muista edes pienenä käyttäneeni. Ysäri villitys, jonka Carrie tuomitsi syvimpään maanrakoon Sex and the cityssä. Aloin huomaamaan niitä mun ympärillä ja tällainen ysäripaluu oli lähinnä huvittavaa. Sitten hellyin Glitterissä tälle viininpunaiselle samettisille söpöläiselle ja harkitsin hankkivani jouluksi punaisen donitsin valkoisella reunalla... Noista löytyy muuten paljon yksinkertaisia DIY-ohjeita netistä!



3. Poolopaidat

Näitä inhosin enemmän lapsuudessa. Äiti pakotti käyttämään punaista ja violettia poolopaitaa, sillä oli niin ihanan käytännöllistä ja lämmintä kun oli kaula suojassa. Yök? Nykyään kuuluu lempparivaatteisiin erityisesti talvella, on tyylikäs mutta kuitenkin niin mukava. Täydellinen kombo!




4. Lappuhaalarit

Alunperin nämä sopi mun mielestä vain minioneille ja vauvoille. Sitten aloin haaveilemaan hieman löysemmästä mallista ja ennen kesän Ruisrockia päätin, että en voi mennä millään muulla kuin farkkuhaalarilla Ruissiin :D Lähtöä edeltävänä iltana kyselin facebook-ryhmissä löytyisikö keltään nopeasti haettavaa, ja onnekseni sain seuraavana aamuna pari tuntia ennen lähtöä käydä hakemassa kyseisen haalarin. Oli kyllä täydellinen festariasu kivan topin kanssa! Onnellinen loppu siis :D




5. Terveyssandaalit

Näitä epäilen hieman vieläkin eikä löydy kuvaakaan, koska en ainakaan vielä omista. Kesällä löysin Vagabondin hopeiset "terveyssandaalit", joita en ostanut edes alesta ja  vähän kyllä kaduttaa! Niissä oli kuitenkin se hopea tuomassa vähän jotain erityistä terveyskenkävaikutelmaan.

Huh! Tulipa sekalaisesti kuvia, mutta samalla sai vähän kesäfiilistelyä. Mulla olisi niin paljon vanhoja kuvia mitä haluaisin jakaa, täytyy keksiä jotain muistelupostauksia :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti